Unanswered topics | Active topics |
New posts | Your posts
| Author | Message |
| dunn911 | PostPosted: Tue Aug 13, 2013 7:33 am | |
| Offline | | New to MPUA Forum | Joined: Tue Aug 13, 2013 7:14 am Posts: 1 | | Salut. Sunt nou pe forum dar nu si in PUA.
Am avut succes moderat in locatiile timisorene dar m-am cam plictisit mergand singur. Caut un om sau mai multi sa iesim sa "concuram". Incepand din octombrie cand vin studentii, vara nightlife e mort in tm.
Am lucra la urmatoarele:
- approaching: cat mai multe, nu conteaza succesul numai sa deschidem cate seturi putem
- kiss close, #close
La final daca nu ne gasim pe cineva cu care sa mergem acasa putem sta la o ultima bere sa vb ce a mers, ce nu a mers.
Deasemenea: o sa merg la sf lui august la mare la noi, probabil la Costinesti. Daca merge cineva pe acolo PM
Bafta
|
|
| Top |
|
 |
| lopata | PostPosted: Thu Nov 13, 2014 1:14 am | |
| Offline | | New to MPUA Forum | Joined: Tue May 13, 2014 5:50 pm Posts: 6 | | Si eu sunt momentan in Timisoara, daca mai e cineva interesata de ieseala, sa ma anunte.
|
|
| Top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|